vrijdag, 26. september 2008 - 17:29

Politie: Wie kent deze man?

Assen

Sinds begin augustus zit bij de Drentse politie een onbekende man vast. Hij werd opgepakt wegens een licht vergrijp. Tot op dit moment is zijn identiteit niet vastgesteld.

Hij had geen papieren bij zich en sinds zijn aanhouding heeft hij nog geen woord gezegd. Omdat er aanwijzingen zijn dat de man uit het buitenland afkomstig is, zit hij nog in de Vreemdelingenbewaring.

Via de politiekanalen in binnen- en buitenland is zijn foto verspreid, tot nu toe zonder resultaat. Met zijn medewerking heeft de politie DNA afgenomen en zijn vingerafdrukken vastgelegd. Al deze controles hebben tot nu toe niet geleid tot het vaststellen van de identiteit.

De man maakte zowel bij zijn aanhouding als nu, acht weken later, nog steeds een verwarde indruk. Naar oordeel van een psychiater heeft hij hulp nodig als hij wordt vrijgelaten. De politie hoopt met het vrijgeven van zijn foto dat iemand hem herkend.

De man is naar schatting rond de 30 a 40 jaar. Op een foto heeft hij een volle baard. Zo werd hij aangetroffen. Daarna heeft hij zijn baard afgeschoren. Als opvallend element heeft de man een grote tatoeage op zijn rechteronderarm met daar de tekst ‘ERIN’ op.

Als u deze man kent of herkent, neem dan contact op met de Vreemdelingenpolitie van Politie Drenthe.
Provincie:
Tag(s):