maandag, 16. juni 2008 - 16:14

'Politie wil van het bier af'

De politie zit nog altijd met een aantal gestolen goederen waarvan de eigenaars zich nog niet hebben gemeld. De politie wil er van af en vraagt iedereen nog eens goed in de schuur te kijken of er echt niet iets weg is.

Ook als de schuur niet afgesloten was, vraagt de politie om dan toch aangifte te doen. Het gestolen goed ligt dan mogelijk op het politiebureau van het team Nieuwkoop/ Alkemade aan de Achterweg 7 in Nieuwkoop op hen te wachten. Het gaat daarbij vooral om gereedschap zoals boormachines en dopsleutelsets maar ook kratten bier en een duikerslamp.

De goederen werden in beslag genomen bij drie verdachten die dinsdagnacht 20 mei aangehouden werden na een diefstal uit een schuur in Nieuwveen. Een oproep in de media leverde toen weinig tot geen reactie op. Twee van de verdachten, een 23 jarige Leiderdorper en een 27 jarige Alphenaar, werden vrijdag 13 juni weer aangehouden voor diefstal uit een schuur, ditmaal in Hazerswoude-Rijndijk. Daar werden kratten bier gestolen. De verdachten zijn in afwachting van de behandeling van hun zaak door justitie weer in vrijheid gesteld.
Provincie:
Tag(s):