zaterdag, 8. november 2008 - 19:30

Politie wint Noorderlink Award

Groningen

Regiopolitie Groningen heeft vrijdagmiddag de Noorderlink Award gewonnen met een project rond werving van leidinggevenden. Het project ‘Vervroegde openstelling operationeel leidinggevenden’ werd door de jury geroemd om zijn combinatie van lef, creativiteit en daadkracht en is volgens het juryrapport een inspirerend voorbeeld voor het HRM-beleid van alle Nederlandse organisaties.

In de periode van 2007-2011 ontstaan bij Regiopolitie Groningen 36 voorziene vacatures voor leidinggevenden. De helft daarvan wordt vervroegd opengesteld, zodat aanstaande operationeel leidinggevenden de gelegenheid krijgen om in een periode van maximaal twee jaar vanuit hun huidige functie in die van operationeel leidinggevende te groeien. Daarbij is een plaatsingsgarantie afgegeven. Bij de openstelling van de vacatures is vooraf bepaald hoeveel plaatsen beschikbaar zijn voor mannen, vrouwen en Nederlanders met een allochtone achtergrond. Op die manier wil Regiopolitie Groningen de diversiteit in onze samenleving weerspiegelen.

bedrijven en instellingen in Noord-Nederland. Zij vertegenwoordigen ongeveer 50.000 medewerkers en bieden op www.noorderlink.nl onder meer gezamenlijk hun vacatures aan. De samenwerking richt zich voornamelijk op het uitwisselen van kennis en expertise op het gebied van Personeel & Organisatie en HRM.
Provincie:
Tag(s):