woensdag, 12. november 2008 - 22:30

Politie zoekt getuigen mishandeling bejaarde man

Groningen

De politie zoekt getuigen van een mishandeling woensdagmorgen in Groningen. Een 75-jarige inwoner van Groningen werd 's ochtends mishandeld nabij de nieuwe spoorbrug over het Van Starkenborghkanaal. Hij raakte bij de mishandeling gewond. De verdachte ging er vandoor.

Wat is er gebeurd?

De Stadjer liet rond 09.15 uur zijn hond uit nabij de nieuwe spoorbrug, in de omgeving van het Sprikkenburg. Toen de hond tegen een voorbijganger opsprong, draaide de onbekende man zich om en sloeg de Stadjer op het hoofd. Nadat het slachtoffer op de grond viel werd hij nog enkele malen geschopt. Na de mishandeling ging de ca. 1.80 m lange verdachte er vandoor in de richting van de wijk de Hoogte. Een voorbijganger zag de gewonde bejaarde man en informeerde de hulpdiensten.

Heeft u iets gezien?

Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De politie is met een onderzoek begonnen. Getuigen die meer informatie hebben over het incident in de omgeving van het Sprikkenburg worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):