dinsdag, 29. januari 2008 - 23:27

Politie zoekt getuigen schietpartij

Rotterdam

De recherche van politiedistrict Rotterdam Centrum is op zoek naar getuigen van een mogelijke schietpartij op de Korte Bajonetstraat zaterdagmiddag. Rond vijf uur werd gemeld dat er geschoten werd in een kapperszaak aan de Korte Bajonetstraat. Gealarmeerde agenten waren snel aanwezig in de zaak. Hier bevestigden getuigen dat er een schot gelost was.

Het is niet duidelijk of er hierdoor iemand gewond geraakt is. Sporenonderzoek in de zaak leverde hier echter geen bewijzen voor.
Naar aanleiding van beelden van cameratoezicht waarop een auto van het plaats delict wegreed, werd de automobilist van deze auto aangehouden. Na verhoor kon niet duidelijk worden wat de rol van deze 31-jarige zonder vaste woon of verblijfplaats in deze zaak is, waarop hij werd heengezonden.
De recherche van district Centrum zoekt personen die informatie over dit schietincident hebben en dit nog niet hebben doorgegeven aan de politie. Heeft u informatie? Neemt u dan contact op via 0900-8844. U kunt ook anoniem informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):