vrijdag, 12. september 2008 - 23:13

Politie zoekt getuigen van betasting

Terneuzen

Politie Zeeland zoekt getuigen van een onzedelijke betasting die plaatsvond vrijdag tussen 07.15 uur en 07.53 uur in Terneuzen in een bus.Een 12 jarig meisje stapte om 07.15 uur in de bus in Sas van Gent naar Terneuzen. Bij de bushalte in Sluiskil stapte er een man in de bus die naast het meisje ging zitten en haar onzedelijk betaste.

Bij de bushalte in Terneuzen is het meisje overgestapt naar een andere bus en is achterin gaan zitten. De man is haar gevolgd, is weer naast haar gaan zitten en heeft haar toen weer betast. Bij de bushalte bij de Zuidpolder in Terneuzen wilde het meisje uitstappen waarop de man haar tegenhield.

Toen er een man en een vrouw de bus in kwamen en naar de achterkant van de bus liepen liet de man het meisje los. Het meisje is toen snel uitgestapt en zag dat de man ook uitstapte. Daarna is zij snel weggerend en werd zij opgevangen door voorbijganger.

Het signalement van de dader luidt als volgt:

Lange dunne man van ongeveer 40 jaar.. De man droeg een zwart mutsje, een korte zwarte jas, een spijkerbroek en witte sportschoenen.

Politie Zeeland zoekt getuigen van dit voorval, in het bijzonder de man en vrouw die zijn ingestapt bij de bushalte in Zuidpolder in Terneuzen en de man die het meisje heeft opgevangen, en verzoekt deze te bellen naar 0900-8844 of zich te melden op een politiebureau.
Provincie:
Tag(s):