dinsdag, 19. augustus 2008 - 17:40

Politie zoekt lichaam Theo van Den Oetelaar

Oosterhout

De politie is maandag begonnen met de zoektocht naar het lichaam van Theo van Den Oetelaar. Aan de hand van eerder ontvangen aanwijzingen begon de politie maandag in samenwerking met de KLPD en het NFI met graafwerkzaamheden in de omgeving van Oosterhout, waar het lichaam mogelijk begraven zou zijn.

De politie heropende onlangs het onderzoek naar de vermissing van Theo van Den Oetelaar. Aanleiding voor het opnieuw onderzoeken van de zaak waren nieuwe aanwijzingen over de plaats waar zijn lichaam mogelijk begraven zou zijn.

Theo van Den Oetelaar verdween op 23 oktober 1992 spoorloos, nadat hij van huis vertrok met zijn auto. Waar hij heenging is onbekend. De auto werd begin november 1992 onbeheerd teruggevonden bij het NS-station in Breda. De zaak bleef destijds onopgehelderd en het onderzoek werd in 1993 beëindigd.

De politie denkt aan de hand van nieuwe aanwijzingen van den Oetelaar te kunnen terugvinden. Mensen met meer informatie over de toedracht van deze vermissing, die zich nog niet eerder hebben gemeld, worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):