maandag, 30. juni 2008 - 20:47

Politiepost Gouda officieel geopend

Gouda

Maandagmiddag werd de politiepost door de burgemeester van Gouda, de heer W.M. Cornelis, met een speciale sleutel officieel geopend. De nieuwe post is weer terug in de binnenstad en is gevestigd in het gebouw van de VVV aan de Markt nummer 27.

De burgemeester benadrukte dat hij hoopt dat de politiepost zal gaan bijdragen aan een betere bereikbaarheid en dienstverlening van de politie: “Het is een langgekoesterde wens van de bevolking en van de gemeente om in de binnenstad met een post aanwezig te zijn�, zo gaf de burgemeester in zijn speech aan.

Districtchef Pattijn richtte zich op het belang van de veiligheid op straat en hoe belangrijk burgertevredenheid in dit opzicht is. De districtschef: “Door als politie plaats te nemen in het pand van de VVV is de drempel voor bezoekers van de binnenstad om de politiepost binnen te komen verlaagd. Het was dan ook niet eenvoudig om een geschikte, laagdrempelige locatie te vinden en we zijn dan ook blij dat we in het pand van de VVV welkom zijn�, aldus Joep Pattijn.
De openingstijden van de politiepost zijn als volgt:
Maandag van 13.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag van 11.00 uur tot 21.00 uur
Op koopzondagen is het bureau geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Provincie:
Tag(s):