woensdag, 16. januari 2008 - 20:12

Postman supportact van Anouk

Arnhem

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 maart zal Postman als supportact optreden bij de twee concerten van Anouk in het Gelredome in Arnhem. Wegens productionele redenen zijn er extra kaarten in de verkoop gegaan voor het concert van 28 maart. Voor beide concerten zijn nu weer kaarten beschikbaar.

Rapper, producer en componist Remon Stotijn is beter bekend als de Nederlandse soloformatie Postman. Hij was de grondlegger van de band Postmen. Dit jaar is het tien jaar geleden dat Remon met Postmen zijn debuutalbum 'Documents' uitbracht. Eind 2005 viel de band uit elkaar en ging Remon, ook wel The Anonymous genoemd, solo verder als Postman. In 2006 bracht de rapper zijn eerste soloalbum 'Green' uit. Afkomstig van dit album is de single 'Downhill' opgenomen samen met zijn vrouw Anouk. Dit voorjaar wordt zijn nieuwe album verwacht.

Eind deze maand komt de nieuwste single van Anouk 'I Don't Wanna Hurt' uit. Dit is de tweede single afkomstig van het platina album 'Who's Your Momma'. Voorafgaand aan haar grote stadionconcerten zal de Haagse zangeres een aantal kleine showcases geven in o.a. een uitverkochte Melkweg. Voor de twee concerten in het Gelredome zijn nog kaarten beschikbaar.
Categorie:
Tag(s):