woensdag, 17. december 2008 - 23:38

Presentatie fotoboek Rescue Vlissingen 2008

Vlissingen

Op vrijdag 8 augustus 2008 organiseerde Stichting Rescue Vlissingen het reddingsevenement Rescue Vlissingen. Ondanks de regen en de wind kijken zij terug op een zeer geslaagde dag. Ruim 55.000 bezoekers hebben op en rond het strand en boulevards hun ogen uitgekeken.

Evenals voorgaande edities hebben zij fotograaf Ruben Oreel gevraagd het evenement vast te leggen. Zijn foto’s vormen zo’n fantastische impressie van het spektakel dat tijdens Rescue Vlissingen is vertoond, dat zij er een fotoboekje van hebben laten maken.

Op vrijdag 19 december 2008 wordt het eerste exemplaar uitgereikt aan mevrouw Moerman. De Stichting Moerman Promotie Vlissingen is een trouwe sponsor van Rescue Vlissingen, die vanaf de allereerste editie (1998) financiële steun heeft gegeven om dit unieke reddingsevenement tot een succes te maken.

Aansluitend (ca. 16.20 uur) komt de Seaking helikopter van de Belgische luchtmacht langs de boulevard vliegen. Vanaf het Badstrand pikt de bemanning een aantal exemplaren van het boekje op.
Provincie:
Tag(s):