zaterdag, 21. juni 2008 - 10:27

Prijsuitreiking Plattelandsprijs

Zwolle

Dinsdag 24 juni 2008 vindt de prijsuitreiking plaats van de Plattelandsprijs Overijssel 2008. Tijdens de prijsuitreiking worden twee prijzen uitgereikt, een juryprijs en een publieksprijs. In totaal zijn veertien projecten ingediend om mee te dingen naar de prijs.

In de afgelopen periode konden inwoners van Overijssel en andere geïnteresseerden stemmen op een project voor de publieksprijs. Om ontwikkelingen op het platteland te stimuleren reikt de provincie ook dit jaar de “Plattelandsprijs� uit aan een project dat een zichtbare en vernieuwende bijdrage levert aan het platteland.

Bijdrage ontwikkeling platteland
Van de veertien ingediende projecten komen uiteindelijk twee projecten in aanmerking voor een prijs, de juryprijs en de publieksprijs. Het gaat daarbij om projecten die bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan natuurontwikkeling, het stimuleren van nieuwe bedrijvigheid of recreatie op het platteland.

Veel organisaties en ondernemers dragen bij aan de ontwikkelingen op het platteland. Die ontwikkelingen worden zichtbaar in diverse projecten opgezet door ondernemers, overheden of maatschappelijke organisaties op het platteland.
Provincie:
Tag(s):