woensdag, 30. januari 2008 - 16:28

Prijswinnaars Markiezaat in zonnetje gezet

Bergen op Zoom

Maandag 28 januari ontvingen de heer en mevrouw De Jong uit Bergen op Zoom een waardecheque voor een Bourgondisch weekend uit de handen van wethouder Hagenaars. De heer en mevrouw De Jong werden door loting als prijswinnaars gekozen, nadat zij zich inschreven als geïnteresseerde voor plandeel Markiezaat de Meander in de nieuw te realiseren woonwijk De Markiezaten. De heer De Jong: “wij hebben belangstelling voor de appartementen die in Markiezaat de Meander worden gerealiseerd. We wonen nu in een eengezinswoning op de Bergse Plaat maar zijn op zoek naar een appartement. In bestaande bouw kunnen wij niet vinden wat we zoeken dus wachten we op het aanbod in Markiezaat de Meander.�

Markiezaat de Meander bracht aan het einde van de zomer zijn toekomstige woningaanbod onder de aandacht van de Bergse bevolking door middel van diverse akties. Zo stond er tijdens Krabbefoor een Markies als levend standbeeld, werd er een zandsculptuur gemaakt van de woningen en werden gratis ijsjes uitgedeeld. Familie De Jong is uit ca. 500 inschrijvingen als winnaar geloot.

De Markiezaten wordt de nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Bergen op Zoom, grenzend aan het nieuwe natuurgebied en met de binnenstad van Bergen op Zoom op korte afstand. In de Markiezaten worden 5 buurten gerealiseerd, die elk zijn eigen karakteristieken kent in landschap en architectuur. Typerend voor Markiezaat de Meander is de grote waterpartij, die als een slinger tussen de straten kronkelt. Rondom en aan het water vormt zich een woonwijk met een dorps, intiem karakter, waarbij de klassieke architectuur de woningen allure geeft. De groene uitstraling en ruime kavels bieden een gezinsvriendelijke omgeving.
De eerste woningen in Markiezaat de Meander gaan op 28 februari in verkoop.
Provincie:
Tag(s):