maandag, 18. augustus 2008 - 19:45

Prinsessen en prinsendagen

Apeldoorn

Het initiatief van Paleis Het Loo om een speciaal programma voor de jonge bezoekertjes te organiseren blijkt een groot succes. De eerste twee dinsdagen van augustus werd Paleis Het Loo bezocht door drommen ouders met jonge kinderen die zich maar al te graag een dagje prins of prinses wilden voelen.

Nog twee maal wordt de speciale ‘Prinsen- en Prinsessendag’ georganiseerd: op 19 en 26 augustus.
Kom verkleed naar Het Loo en laat je op de Koninklijke Schminktroon schminken als een echte prins of prinses! Er wordt een mooie foto van je gemaakt die je mee naar huis krijgt in een door jou versierd fotolijstje.

Een paardentram brengt de prinsen en prinsessen vervolgens naar het paleis, waar zij met een koptelefoon op een speciale kinder-audiotour door de paleiskamers kunnen volgen. Tijdens de tour worden op een speelse manier verhalen en anekdotes over het paleis en haar bewoners verteld.

Op de Prinsen- en Prinsessendagen in augustus zijn de extra activiteiten (schminken, foto, knutselen, ritje met de paardentram en een audiotour) uitsluitend voor kinderen gratis, mits ze in het bezit zijn van een geldig entreekaartje (6 t/m 17 jaar € 3,00 p.p.; t/m 5 jaar gratis). Verkleed komen mag, maar hoeft niet!
Provincie:
Tag(s):