woensdag, 23. april 2008 - 17:38

PSV betreurt gang van zaken Gomes

Eindhoven

De Raad van Commissarissen en directie van PSV zeggen met grote teleurstelling kennis te hebben genomen van een uitvoerig interview met doelverdediger Gomes in het weekblad Voetbal International van 23 april. Dat valt te lezen in een verklaring op de website van de club.

Gomes zei in het gewraakte interview het helemaal gehad te hebben met algemeen directeur Jan Reker. „Hij is geen man van zijn woord�, zei de Braziliaan onder meer in het blad. „Het is heel simpel: Reker eruit of ik eruit.�

Volgens de club werpt het artikel "een smet op de club en op het zojuist behaalde kampioenschap, de vierde titel op rij van PSV", aldus de Eindhovense club.

PSV zegt verder de zaak intern te behandelen en zal naar buiten toe geen verdere inhoudelijke reactie geven.

"PSV heeft als professionele organisatie adequate processen om kritiek aan de orde te stellen. De club acht de uitlatingen en toonzetting volstrekt onacceptabel en zal dan ook passende maatregelen nemen. PSV is altijd uiterst tevreden geweest over de prestaties van doelman Gomes. Zoals via eerdere contract verlengingen is duidelijk gemaakt, wil de club dan ook graag Gomes voor langere tijd voor PSV behouden."
Categorie:
Tag(s):