zaterdag, 22. november 2008 - 21:45

PSV makkelijk voorbij Heracles

(Elfvoetbal) PSV heeft zaterdagavond makkelijk gewonnen van Heracles. In Eindhoven nam de thuisploeg al in de eerste helft met 4-0 afstand. Na rust nam de landskampioen gas terug en kwam niet meer tot scoren.

De bezoekers begon nog sterk aan de wedstrijd, maar de score werd geopend door PSV'er Maza, die helemaal allen mocht opstomen en schieten. Onder leiding van Danko Lazovic nam het elftal van Huub Stevens daarna snel afstand. Het tweede doelpunt werd opgezet door de Serviër en na aangeven van Danny Koevermans scoorde Ibrahim Afellay.

Lazovic maakte zelf de 3-0, op aangeven van Balász Dzsudzsák. Na een voorzet van de Servische spits scoorde ook Dzsudzsák zijn goal. In de tweede helft was het voor PSV slechts een kwestie van de voorsprong vasthouden.