zaterdag, 2. augustus 2008 - 23:29

PSV speelt gelijk tegen Sporting Lissabon

(Elfvoetbal) PSV heeft een verdienstelijk gelijkspel geboekt tegen Sporting Lissabon. Na het debacle tegen degradant VVV-Venlo (de Limburgers wonnen na een 1-1 remise de strafschoppenserie) zag trainer Huub Stevens zijn manschappen tegen de Portugese topper de eindstand bepalen op 1-1.

Simon Vukcevic wist na zes minuten speeltijd het doel van PSV al te vinden. Een voorzet van Grimi werd door de middenvelder van een meter of achttien achter doelman Cássio Ramos geschoten. Het doelpunt van de Serviër bleef staan tot aan de rust.

De Belg Stijn Wuytens wist in het tweede bedrijf gezichtsverlies te voorkomen door voor de gelijkmaker te tekenen.

Het Engelse Newcastle United is volgende week woensdag de tweede serieuze tegenstander van PSV ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.