zaterdag, 21. juni 2008 - 12:24

Pupil Gastenhof wederom vermist

Urmond

Sinds zaterdag 31 mei wordt de 16-jarige Hobie Schijns vermist. Hobie is een pupil van de Gastenhof in Urmond, een instituut voor jongeren met gedragsproblemen en licht verstandelijke beperkingen. De jongen heeft een licht verstandelijke beperking waardoor zijn verstandelijke vermogens achterblijven bij die van leeftijdsgenoten.

Het is de tweede keer in korte tijd dat de politie middels een media-bericht de hulp van de bevolking inroept in de zoektocht naar de 16-jarige jongen. Op 20 mei verliet hij samen met een meisje van de Gastenhof, de instelling in Urmond. Na een paar dagen werden zij weer teruggevonden. Hobie verliet de instelling echter weer op 31 mei. Justitie heeft nu besloten om een media-bericht te doen uitgaan in de zoektocht naar de jongen, omdat al 3 weken niets meer van hem is vernomen, zegt een woordvoerder van de politie Limburg-Zuid.

Hobie verliet op zaterdag 31 mei, rond half zeven 's avonds de Gastenhof. Hij is 16 jaar oud en is ongeveer 1 meter 80. Hij heeft donkerblond haar, blauwe ogen en een tenger postuur. Bij zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe trainingsbroek, en daarop een donkerkleurig T-shirt.

Heeft u Hobie Schijns sindsdien nog gezien, of weet u waar hij nu is, neem dan contact op met de politie Limburg-Zuid via het telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):