woensdag, 30. april 2008 - 10:36

Raadsel ‘Valkuil’ Haaksbergen opgelost

Haaksbergen

Op maandagochtend 28 april werd op het Ruiterpad tussen de Rietschotweg en de Langenbergweg in Haaksbergen een ‘valkuil’ afgedekt met plastic en bladeren aangetroffen. Hiervan maakte de politie melding omdat elders in het land ook dergelijke ‘valkuilen’ werden aangetroffen.

Vrijdagochtend 2 mei 2008, belde een man uit Arnhem naar de politieafdeling Haaksbergen. Hij verklaarde dat de aantroffen ‘valkuil’ in de nacht van zaterdag op zondag 27 april was gegraven in verband met een ‘spooktocht’ die was gehouden. Dit heeft de politie vrijdag laten weten.

De man had de kuil gegraven maar had verzuimd na afloop het gat weer dicht te gooien. Tijdens de spooktocht had er iemand van de organisatie in het gat gelegen om deelnemers te laten schrikken.

Eerder bericht van 30-07-08 over de ‘Valkuil’:
Op maandag 28 april 2008 is door een wandelaar een valkuil op een ruiterpad in het buitengebied van Haaksbergen aangetroffen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.
Nadat er vorige week in het Gelderse Neede en enkele weken geleden in Limburg valkuilen zijn aangetroffen, is vanochtend in het buitengebied van Haaksbergen door een wandelaar een valkuil aangetroffen.

De wandelaar trof op het ruiterpad tussen de Rietschotweg en de Langenbergweg in Haaksbergen een valkuil aan. De valkuil had een doorsnee van ongeveer een kleine meter en was 60 cm diep. De kuil was afgedekt met plastic en bladeren.

Door de regen van die ochtend was het plastic ingezakt. De gemeente heeft de kuil weer gevuld en de politie doet een oproep aan getuigen om zich te melden. Hiervoor kan men bellen met 0900-8844 of met bel M 0800-7000, de anonieme meldlijn van de politie.
Provincie:
Tag(s):