maandag, 17. november 2008 - 20:02

Realisatie Beymoerse Hoeve Halsteren gestart

Halsteren

Nu de sloop van het vervallen boerderijcomplex aan het Binnenpad is voltooid is afgelopen week gestart met de realisatie van De Beymoerse Hoeve. Met het boren van de eerste palen ging de bouw officieel van start. Oplevering staat gepland voor ca. eind 2009.

Het project ligt met één voet in het centrum van Halsteren. Het centrum heeft de locatie door de jaren heen omsloten waardoor een unieke woonplek is ontstaan. Het vervallen boerderijcomplex maakt plaats voor een nieuwe op de Limburgse Hoeve geïnspireerde boerderij. De Beymoerse Hoeve, die bestaat uit 18 woningen en appartementen, is een aanwinst voor het dorp. De woningen en appartementen worden geschakeld gebouwd in een carrévorm en kennen naast een klassieke, gezamenlijke binnenplaats een grote gemeenschappelijke aangelegde parktuin.

De hoevewoningen en -appartementen kennen diverse indelingsmogelijkheden waaronder een levensloopbestendig woonprogramma en zijn ruim opgezet. Hierdoor zijn ze zowel geschikt voor gezinnen met en zonder kinderen, senioren en jongeren.
Provincie:
Tag(s):