woensdag, 23. januari 2008 - 19:23

Rechercheteam op zaak dode man

s-Hertogenbosch

Naar aanleiding van het aantreffen van een zwaargewonde en kort daarna overleden man aan de Senecalaan in 's-Hertogenbosch, heeft de politie direct een onderzoek gestart. Korte tijd later is een 39-jarige inwoner uit 's-Hertogenbosch in zijn woning aangehouden. Uit onderzoek is in de loop van de middag gebleken dat deze man vooralsnog niets met de dood van Bosschenaar te maken heeft.

De politie kreeg omstreeks 02.40 uur een melding van een bewoner van een aan de Senecalaan gelegen appartement dat het slachtoffer zwaargewond in de hal lag. Politie en ambulancedienst waren snel terplaatse. De 35-jarige inwoner uit 's-Hertogenbosch bleek inmiddels te zijn overleden.

Rechercheurs zetten onmiddellijk de directe omgeving en een tegenovergelegen tankstation af en startten met een sporenonderzoek. Kort na het aantreffen van de dode kreeg de politie een overlastmelding vanuit de Bernestraat. Terplaatse troffen agenten een bebloede man aan. Door de feiten en omstandigheden is de 39-jarige man als mogelijke betrokkene in de zaak aangehouden. In de loop van de middag is gebleken dat hij vermoedelijk niets met die zaak te maken heeft. Hij blijft overigens i.v.m. het regelmatig veroorzaken van overlast in hechtenis. Inmiddels werken er vijftien rechercheurs aan de zaak. Het tankstation is omstreeks 10.00 uur weer vrijgegeven.

De tactische en technische recherche stelde behalve op de Senecalaan, een onderzoek in in de woning van de aangehouden man en in de woning van het slachtoffer in 's-Hertogenbosch. Vandaag wordt een buurtonderzoek verricht. De technische recherche is de hele dag bezig met sporenonderzoek. Donderdag wordt bij het NFI in 's-Gravenhage sectie verricht op het stoffelijk overschot van het slachtoffer.
Provincie:
Tag(s):