dinsdag, 22. april 2008 - 16:20

Reclameborden worden ‘prikborden’ woningzoekenden

Amsterdam

Amsterdamse woningzoekenden konden vandaag op een nooit eerder vertoonde manier kennismaken met het aanbod van vrije sector huurhuizen. Op Amsterdam CS bevonden zich reclameborden die tot een modern soort prikbord met huurhuizen waren omgetoverd. Het ‘prikbord’ bestond uit een grote hoeveelheid kleine woningadvertenties, gedrukt op een nieuwe statische papiersoort. Het statische papier zorgt er voor dat de advertenties uit zichzelf plakken op een glad oppervlak.

Voorbijgangers konden het aanbod bekijken en de woningen waarin zij interesse hadden van het bord afhalen en meenemen. De actie vormt de start van een nieuwe campagne van Rooftrack.nl, een initiatief van WoningNet en de woningcorporaties in de stadsregio Amsterdam.

Justus Temme, Algemeen Directeur van WoningNet: “Iedereen die langs dit moderne prikbord loopt, kan de advertentie met de woning van zijn voorkeur direct meenemen en even bellen voor informatie of een afspraak. Het is een mooie moderne knipoog naar de tijd voor internet toen je fysiek op prikborden bij bemiddelingsbureaus of corporaties moest gaan kijken voor het laatste aanbod.�
Categorie:
Tag(s):