donderdag, 8. mei 2008 - 21:13

RegioTeam treedt in het strijdperk tegen BV Veendam

Nieuw Buinen

Een RegioTeam met spelers uit Oost-Groningen en de Drentse Veenkoloniën treedt op vrijdagavond 16 mei in het strijdperk tegen de profs van BV Veendam. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van voetbalvereniging Nieuw-Buinen en begint om 19.30 uur.

Een van de oudgedienden in het RegioTeam is Erwin Paas, die tegenwoordig uitkomt voor vierdeklasser Valthermond zondag. ,,Een stunt tegen BV Veendam zou mooi zijn’’, vindt hij. ,,Maar als die er komt, zit het bij Veendam niet goed in elkaar. De BV moet meer kwaliteit hebben en mag deze wedstrijd niet verliezen.’’

Verschillende verenigingen leveren drie spelers voor het RegioTeam. Zo doen namens SPW Patrick Koster, Boy Lamain en Harrie Meiringh mee. René Nijgh, Lowie Piebes en Joeri Westerhof vormen de delegatie van SC Stadskanaal en Nieuw-Buinen levert Mark Drenth, Joost Haandrikman en Edwin Drenth. Ook SJS heeft, met Anne Sybesma, René Brinks en Chris Doppler, een aanzienlijke inbreng.

Van Musselkanaal komt Jeroen Drenth en namens Weerdinge doet Jurjen Kamps mee. Valthermond levert – zoals gezegd – Erwin Paas en ook Patrick Feiken. Arjan Wiegers doet mee namens FC Ter Apel, Martijn Ulenreef namens SV Borger en Harm Visser namens Onstwedder Boys. Gasselternijveen levert Gerben Tammenga en Torsten Tuin en gastspelers zijn Robert Oud van CVVB Bedum en Rik de Lange van Hoogeveen. De ploeg staat onder leiding van coach Vincent Muskee.

De wedstrijd RegioTeam-BV Veendam begint op vrijdag 16 mei om 19.30 uur op het sportpark van voetbalvereniging Nieuw Buinen.
Provincie:
Tag(s):