vrijdag, 26. september 2008 - 21:02

Reisburo Disma wint Innovatieveer 2008

Tilburg

Tijdens de drukbezochte RMC Automatiseringsdag in Apeldoorn heeft Reisburo Disma de innovatieveer uitgereikt gekregen. De "veren" zijn prestigieuze brancheprijzen in de reiswereld en worden uitgereikt in diverse categorieën. Het is voor het eerst dat de innovatieveer wordt uitgereikt aan een reisbureau. Volgens juryvoorzitter Jan Lokhoff kreeg Reisburo Disma de innovatieveer uitgereikt vanwege de steeds vooruitstrevende strategie waarmee het telkens voor interessante verassingen in de reisbranche zorgt.

Als een van de voorbeelden werd de website reissitesvergelijken.nl van Reisburo Disma genoemd waarmee het multichannel reisbureau een succesvolle stap in de wereld van de affiliate marketing heeft gezet.

Reisburo Disma kreeg een witte Veer, omdat de jury Disma beschouwt als witte raaf in de branche. De vertaling van diverse initiatieven van het reisbureau van offline naar online is een belangrijke, innovatieve stap in de ontwikkeling van Reisburo Disma, dat hiermee de blik nadrukkelijk op de toekomst richt.

Naast Reisburo Disma werd TUI’s ArkeFly eveneens met een innovatieveer beloond voor het initiatief tot pre-seating, het vooraf inchecken. Het bijzondere hieraan is dat ArkeFly dit al vanaf drie weken voor vertrek mogelijk maakt. Volgens de jury een zeer klantvriendelijke manier van opereren.

Veervolle vermeldingen gingen naar initiatieven van TSi Solutions, KLM, Pyton en Elmar reizen, waarmee ook deze ondernemingen het innovatieve karakter naar voren hebben gebracht.
Provincie:
Tag(s):