donderdag, 4. december 2008 - 21:13

Rene Froger 'Special Guest' bij kerstshow Grant & Forsyth

Lelystad

In het verlengde van een prachtig kerstalbum start het succesvolle duo Grant & Forsyth een theatertour waarmee zij op 12 december live te zien zullen zijn vanuit theater Agora in Lelystad.

Een geheel in kerstsfeer geharmoniseerde show waarin zij naast hun bekende repertoire vele melancholieke kersthits ten gehore zullen brengen. Door het feit dat het muzikantenkoppel ruim een maand lang zichzelf heeft afgezonderd om de Nederlandse taal volledig onder de knie te krijgen, is het nu voor de hand liggend dat zij tijdens de theatertour daar ook gebruik van zullen maken.

U zult zich dus behoorlijk thuis voelen in het theater waar u geniet van een aaneenschakeling van hits als ‘Rockin' around the Christmas Tree’ en ‘White Christmas’.

De jongste telg van de familie Forsyth, Sophie, zal uw avond completeren. Zij zal in Nederland debuteren met een gevoelig duet met haar doorgewinterde mama.
Tevens zult u kunnen genieten van een gastoptreden van Rene Froger, die buiten zijn eigen repertoire een duet zal zingen met Dominic Grant.

Ook blikken wij tijdens de show terug naar het succesvolle verleden met de Guys 'n Dolls, die wij aankondigen als de specialguests van deze prachtige avond.

Dit geheel zal integraal gefilmd worden door Tros TV en sterren.nl.
De uitzending zal plaats vinden op eerste en tweede kerstdag op sterren.nl en op 27 december op Nederland 1 bij de Tros.

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij theaterkassa aan de Agorabaan 12 op maandag t/m zaterdag van 11.00 – 15.00 uur. Of maximaal een week van tevoren telefonisch te reserveren op 0320 – 239239 en te koop aan de zaal vanaf een uur voor aanvang.
Provincie:
Tag(s):