donderdag, 4. december 2008 - 22:15

Revitalisering De Wieken weer positief in het nieuws

Hoogeveen

“Hoogeveen is TOP “ zegt Ton Bargeman op de vraag naar zijn mening over de Revitalisering op de Wieken. Kijk maar eens wat er allemaal gebeurd is. Allereerst natuurlijk de fysieke uitvoering, maar zie ook de landelijke uitstraling die Hoogeveen (met hoofdletter H) hierbij scoort. Minister van der Hoeven stond perplex over wat hier gebeurt toen ze een werkbezoek bracht aan de Wieken.

Nu heeft de minister van VROM, Jacqueline Cramer, "De Wieken" uitgekozen als één van de inspirerende voorbeelden op het gebied van revitalisering van bedrijventerreinen van Nederland. Ze wil deze zelfs gaan gebruiken als voorbeeld bij symposia waar ze spreekt. “Zij is echt ontzettend positief over onze revitalisering�, aldus Gea Weerts van Economische Zaken. Binnenkort wordt er door VROM zelfs een reportage gemaakt die op de website van VROM komt te staan en zelfs mogelijk in boekvorm verschijnt.

Dit soort publicaties leidt er ook toe dat Hoogeveen in beeld is bij externe subsidieverstrekkers. Zo wordt ervoor gezorgd dat dergelijke omvangrijke projecten ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden en niet alleen op papier bestaan.
Provincie:
Tag(s):