maandag, 28. april 2008 - 21:32

Rijkswaterstaat biedt goedkoop alternatief vervoer aan

Hoogeveen

In het weekend van 2 tot en met 5 mei wordt er gewerkt aan de spoortunnel in de A28 bij Hoogeveen waardoor er per rijrichting maar 1 rijstrook beschikbaar is. Ook geldt er een maximumsnelheid van 90 km/u.

Door de werkzaamheden aan de tunnel zijn dit weekend bovendien de op- en afritten Ruinen en Fluitenberg en de afrit Hoogeveen vanuit de richting Groningen afgesloten. Voor de afsluitingen zijn enkele korte omleidingsroutes ingesteld. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de afsluitingen korter of langer duren dan aangegeven.

Omdat met name tijdens het werk aan de spoortunnel verkeershinder wordt verwacht, biedt Rijkswaterstaat op 3 en 4 mei alternatief vervoer aan in de vorm van het vanAnaarBeter-treinkaartje. Met dit kaartje kunt u tijdens deze 2 dagen voordelig per trein reizen tussen Assen en Meppel (en tussenliggende stations) in beide richtingen. Het kaartje is een dag geldig en is voor € 2 (retour 2e klas) te koop bij kaartautomaten op de NS-stations onder de knop Acties/Evenementen.
Provincie:
Tag(s):