donderdag, 5. juni 2008 - 22:24

Robben en Sneijder apart, Melchiot in hotel

(Elfvoetbal) Mario Melchiot, Wesley Sneijder en Arjen Robben waren de enigen die vanavond de open groepstraining van Oranje lieten voor wat het was.

De rechtsback trainde vanochtend voluit en werkte daarom een individueel programma af. Melchiot beperkte zich in het hotel tot fietsen.

Robben en Sneijder stonden wel op het veld, maar trainden apart. Robben uit voorzorg, omdat hij vanochtend flink gas gegeven heeft en Sneijder omdat hij kampt met een lichte hamstringblessure. De middenvelder is echter op tijd fit voor de ontmoeting met Italië.

Het nieuws over een eventuele (zware) enkelblessure bij Sneijder, dat vandaag naar buiten kwam, klopt totaal niet. Het bericht dat hij naar het ziekenhuis vervoerd zou zijn evenmin. De Madrileen had in een duel een tik gekregen en meer was er niet aan de hand.

De 2000 enthousiaste toeschouwers zagen verder Dirk Kuijt, Jan Vennegoor of Hesselink, Ruud van Nistelrooij en Klaas-Jan Huntelaar op indrukwekkende wijze afronden op doelman Edwin van der Sar. Voor de rest viel er niets uit de training af te leiden. Morgen is er een persconferentie met de bondscoach. Dan hopelijk meer hard nieuws over Oranje.
Categorie:
Tag(s):