zaterdag, 16. februari 2008 - 14:59

Robert ten Brink meest ideale vader

Amsterdam

Honderden zwangere vrouwen zijn de eerste twee dagen van de Negenmaandenbeurs onderzocht in de loungebanken, aan de chocoladebar en bij het zure bommenbuffet van de OHRA Uitpufstand op de Negenmaandenbeurs in de RAI. Robert ten Brink eindigde op de eerste plaats als meest ideale huisvader, direct op de hielen gezeten door Marco Borsato. Ze lieten daarmee Beau van Erven Dorens en Prins Willem Alexander, die overigens als vierde eindigde, ver achter zich.

Uit het Negenmaanden-onderzoek bleek verder dat 64% van de zwangere vrouwen het liefst grijpt naar zoetigheid waaronder chocolade om hormonale eetlusten te stillen. Hartige snacks als chips, kaas en nootjes zijn minder populair.

Ook ergeren zwangere vrouwen zich tijdens de zwangerschap nogal eens aan hun partner. Bijna 17% procent vindt dat de partner te bezorgd is, 21% meent dat hij of zij te vaak van huis is en 16% vindt dat de wederhelft te weinig begrip toont. Ook roken van de partner blijft een issue: 4% ergert zich eraan. Huishoudelijk gezien scoren de partners ook niet al te best: ruim 10% stoort zich er aan dat er niet goed genoeg schoongemaakt wordt of dat het huis vies is.
Categorie:
Tag(s):