vrijdag, 12. september 2008 - 22:55

Rotaract Apeldoorn heeft nieuw bestuur

Apeldoorn

Rotaract, dé serviceclub voor jongeren, heeft een nieuw bestuur. De vier kersverse bestuursleden hebben veel zin in het nieuwe jaar en laten hun ambitie zien in de leus die ze hebben gekozen: “Bekendheid door Rotaractiviteit�. Doel is namelijk om Rotaract dit jaar nog meer op de kaart te zetten dan de afgelopen jaren al is gebeurd, door het organiseren van activiteiten.

Hiermee hopen de rotaracters een recordbedrag binnen te halen voor het goede doel, maar ook interesse te wekken van jonge ambitieuze mensen die zich in willen zetten voor de samenleving en willen werken aan hun netwerk.

De nieuwe voorzitter van Rotaract is Olaf Prinsen. Hij is fractievertegenwoordiger van D66 Apeldoorn, werkt bij RECRON als medewerker Public Affairs en is bezig met de laatste loodjes van zijn studie. Vicevoorzitter is Albertine Buunk, front-office manager bij het meest toonaangevende hotel van Apeldoorn. De letterlijke bruggenbouwer in het bestuur is Maarten van Vierssen, die in zijn werk als projectleider water bij de verbreding van de A2 veel aan het werk is met tijdelijke bruggen. Tot slot is het geld in handen van penningmeester Bram van den Hout, bij wie het als ontwikkelaar van webapplicaties bij de belastingdienst in goede handen is.

Olaf Prinsen over het komend bestuursjaar: “We gaan er dit jaar hard tegenaan als bestuur. We hebben een geweldig team waarin we elkaar goed aanvullen en aanvoelen. We hebben de lat hoog gelegd voor het jaar, we willen nieuwe leden, nieuwe activiteiten en we willen veel geld ophalen voor het goede doel. Het wordt hard werken maar we hebben er zin in. Sterker nog: een eerste nieuwe grootse activiteit staat al gepland: op 28 september wordt de ‘kLEEFRotaractRally gereden.�

De rally is het eerste evenement dat onder het nieuwe bestuur georganiseerd zal worden. Het bestuur hoopt dat het een jaarlijks terugkerend evenement zal worden, waar Rotaract mee op de kaart komt te staan. Mensen die geïnteresseerd zijn in het rijden van een rally, waarbij de opbrengst ten goede komt aan de Stichting ‘kLEEF kunnen zich nog opgeven. Meer informatie is te vinden op de speciaal opgebouwde website: www.kleefrotaractrally.nl. Jongeren die geïnteresseerd zijn in Rotaract kunnen kijken op www.apeldoorn.rotaract.nl of kunnen contact opnemen met Olaf Prinsen via 06 -54 91 63 21.

Rotaract Club Apeldoorn is dé jongeren- serviceclub van Apeldoorn. Rotaract is een wereldwijde organisatie voor jongeren tussen de 18 en 31 jaar die streven naar het leveren van een zinvolle bijdrage aan de maatschappij waarbij goede doelen in binnen- en buitenland worden ondersteund. Rotaract is in 151 landen actief en telt zo'n 180.000 leden. In Nederland zijn er 500 leden verspreid over 50 lokale clubs.
Provincie:
Tag(s):