maandag, 3. maart 2008 - 18:23

Ruben Nicolai in 'As the world turns'

Amsterdam

Wat moet je minstens een keer in je leven hebben gedaan? BNN-presentator Ruben Nicolai wilde heel graag een keer meespelen in de moeder aller soapseries, 'As The World Turns'. Hoe hij dit heeft bewerkstelligd, is enige tijd geleden te zien geweest in het BNN-programma 'Try Before You Die'. De aflevering van de populaire soap waarin Ruben een gastrol heeft gespeeld, is vrijdag 14 maart te zien bij RTL 8.

Het is een hele prestatie om de set van 'As The World Turns', dat dagelijks in Nederland gemiddeld zo'n 800.000 kijkers trekt, te mogen betreden.

Ruben Nicolai betreedt in de serie het fameuze stadje Oakdale in de hoedanigheid van barman Frank. Hij maakt zijn soapdebuut in een scène waarin Maddie en haar broer Louis een moeizaam gesprek aangaan in de bar van het Lakeview hotel, nadat ze hebben gesproken met Henry en Eve. Het moment suprême voor barman Frank moet dan nog komen, want van 'extra' verandert Ruben's rol ook nog eens in een 'talking extra'. In een volgende scène gaat hij een conversatie aan met de vermoeide Simon Frasier die naar een drankje snakt. Barman Frank is er vervolgens getuige van hoe een broeierige ontmoeting plaatsvindt tussen Simon en een mooi uitgedoste Carly Tenney.
Categorie:
Tag(s):