vrijdag, 5. september 2008 - 15:44

Ruby Wax krijgt eigen show bij NET 5

Hilversum

De Amerikaanse comédienne Ruby Wax gaat speciaal voor NET 5 het programma Ruby Wax Goes Dutch maken. Hierin ontmoet de onconventionele interviewster Nederlandse celebrities in navolging van haar succesvolle internationale interviewserie Ruby Wax Meets... De Nederlandse versie, Ruby Wax Goes Dutch, is in het voorjaar van 2009 te zien bij NET 5.

Buitensporig, recht voor haar raap en onbedwingbaar. Tijdens haar ontmoetingen met celebrities als Pamela Anderson, O.J. Simpson en Sarah Ferguson, weet Ruby Wax de beroemdheden te vervelen, te verbazen, uit te dagen en tot verrukking te brengen. Ze is oneerbiedig tot op de grens van het onbeleefde, laat de zachte aanpak voor wat het is en slaat de geïnterviewden om de oren met haar vaststellingen. Het resultaat is een hectische en hilarische aaneensluiting van momenten met enkele van de grootste sterren ter wereld in de internationaal succesvolle interviewserie Ruby Wax Meets…

De gehaaide interviewster zal, in navolging van deze serie, Nederlandse celebrities geheel in stijl aan de tand voelen in Ruby Wax Goes Dutch. Mike Dobbinga van The Entertainment Group laat weten dat de comédienne benieuwd is naar de ontmoetingen met haar Nederlandse gasten: “Ruby hoopt dat ze haar niet meesleuren langs coffeeshops in het red light district. Of molens. En ze vraagt zich oprecht af of Nederlanders ook nog iets anders kunnen dan tulpen kweken en kaas maken�, aldus haar Nederlandse agent.
Categorie:
Tag(s):