woensdag, 17. december 2008 - 12:31

Ruzie met partner leidt tot aanhouding voor schennispleging

Ridderkerk

De politie heeft dinsdagochtend in Ridderkerk een schennispleger aangehouden. Zondag 7 november rond kwart over drie was er sprake van een schennisplenging aan de Korhoen.

Een man had aan drie minderjarige meisjes van 7 jaar oud die aan het spelen waren op een speelplaats of zij hem onzedelijk wilden betasten. Daarvoor zou hij dan 5 euro geven. Hij had zijn geslachtsdeel in zijn handen en liet het aan de meisjes zien. Op dat moment kwam er net een voorbijganger, waarop hij weggegaan is op zijn scooter. Hierop is contact opgenomen met de politie. De meisjes konden een goed signalement geven van de verdachte. Onderzoek in de omgeving heeft niet opgeleverd.

Een week later, op 14 november kregen politiemensen melding van een onenigheid in een woning in Rotterdam-Lombardijen. Een man had onenigheid met zijn partner. Toen agenten ter plaatse kwamen om te bemiddelen, zagen ze dat de man voldeed aan het signalement van het incident met de meisjes. Politiemensen zijn teruggedaan naar het bureau voor het doen van aanvullend onderzoek rondom de schennispleging. Dit leidde ertoe dat ze dinsdagochtend de man aanhielden. De 34-jarige Rotterdammer is overgebracht naar een politiebureau voor nader onderzoek. Hij is ingesloten. De man wordt door de politie gezien als de verdachte van de schennisplegingen op de Korhoen.
Provincie:
Tag(s):