vrijdag, 11. januari 2008 - 9:58

Saab 9-3 Cabriolet Spring Edition

Vianen

Saab introduceert een speciale voorjaarseditie van de Saab 9-3 Cabriolet. De exclusieve carrosseriekleur Lynx-Yellow van deze 9-3 Cabriolet Spring Edition geeft de inzittenden een lentegevoel, ongeacht de tijd van het jaar. De lichtmetalen tienspaakswielen en de luxe lederen interieurbekleding verhogen de frisse voorjaarsuitstraling en worden tegen een gereduceerde meerprijs aangeboden.

Met de Spring Edition benadrukt Saab het vierseizoenenkarakter van de 9-3 Cabriolet. De speciale editie is leverbaar als Vector Spring Edition en Aero Spring Edition, in combinatie met alle aan de Vector- en Aero-uitrusting gekoppelde motorvarianten. De complete uitrusting van de 9-3 Vector en Aero wordt uitgebreid met lichtmetalen tienspaakswielen met banden in de maat 225/45R18. Elke 9-3 Cabriolet Spring Edition wordt bovendien voorzien van een Passenger Pack, bestaande uit een verstelbare middenarmsteun vóór, een mattenset en bekerhouders in het dashboard en in de middenconsole, waar ook een 12V-aansluiting en een muntenvakje zijn aangebracht.

Het interieur van de 9-3 Cabriolet Spring Edition krijgt een luxueuze uitstraling dankzij de premium zwartlederen bekleding; dit betreft 100% leder van hoogwaardige kwaliteit. Die contrasteert mooi met de unieke carrosseriekleur Lynx-Yellow, die exclusief leverbaar is op de Spring Edition. De totale waarde van de opties bedraagt voor de Saab 9-3 Cabriolet Vector Spring Edition 2.900 euro en die van de Aero Spring Edition 2.550 euro. De klant betaalt echter respectievelijk 1.950 en 1.700 euro. De Saab 9-3 Cabriolet Spring Edition is per heden te bestellen.
Categorie:
Tag(s):