dinsdag, 21. oktober 2008 - 14:03

SBS6 Kerstparade weer naar Almere

Almere

Stadshart Almere ontvangt voor de tweede keer de SBS6 Kerstparade. Dit meldt de gemeente Almere.

Op dinsdagmiddag 23 december aan het eind van de middag trekt een sprookjesachtige stoet van prachtig verlichte praalwagens door Stadshart Almere. De mooiste wagens uit de parade van vorig jaar rijden mee, maar ook een aantal nieuwe, waaronder een 27 meter lange pakjeswagen.

Naast de praalwagens wordt de stoet begeleid door dansers, mensen van het straattheater en diverse muzikanten die natuurlijk voor de kerstklanken zorgen. SBS neemt weer een aantal sterren en presentatoren mee, die mee zullen rijden op de wagens om het publiek gezellige feestdagen toe te wensen.

De dagen voor Kerst is het in het Stadshart van Almere al heel gezellig. Op dinsdag 23 december verzorgt het Stadshart samen met de gemeente een hele dag vol entertainment voor jong en oud. Voorafgaand aan de Kerstparade is er dan ook van alles te zien. In Almere sluiten we de parade af met een geweldig vuurwerk boven het Weerwater.

Om de duizenden bezoekers makkelijk het Stadshart in en uit te leiden, zet Connexxion extra bussen in. Verder komt er duidelijke bewegwijzering en zorgt Almere voor parkeerterreinen buiten het Stadshart, vanwaar bezoekers met gratis pendelbussen naar het Stadshart worden gebracht.

De SBS 6 Kerstparade komt dit jaar ook op zondag 21 december naar Eindhoven en op maandag 22 december naar Groningen.
Provincie:
Tag(s):