zaterdag, 26. april 2008 - 15:28

Schennispleger gezocht

Dordrecht

Op vrijdag 25 april heeft de politie twee aangiften opgenomen van meisjes die op die dag op twee verschillende locaties zijn lastig gevallen door een schennispleger. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 6-jarig meisje werd rond het middaguur van 12.30/13.00 uur lastig gevallen in de brandgang tussen de Branco en de Colorado. Het kind was daar samen met een vriendinnetje aan het skaten toen ze geconfronteerd werden met een schennispleger. De twee gingen snel naar huis en vertelden het aan hun moeders die op hun beurt de politie inschakelden.

Einde van de middag rond de klok van 17.00/17.30 uur werd een 10-jarig meisje geconfronteerd met een schennispleger. Dit gebeurde in de Esdoornlaan bij de garageboxen. De schennispleger stond daar op de hoek bij een brandgang terwijl het meisje met haar zus op straat speelde. Bij het zien van de man en de handelingen die hij verrichtte, gingen de meiden direct naar huis waar ze hun moeder inseinden die direct de politie belde. Van deze verdachte is bekend dat hij zich op de fiets verplaatste en een rugtas bij zich had.
Provincie:
Tag(s):