donderdag, 8. mei 2008 - 16:48

Schennisplegers actief in Drenthe

Schennisplegers jagen de laatste dagen in Drenthe vrouwen de stuipen op het lijf. Was het dinsdag dat een schennispleger zijn edele delen in Assen en Meppel toonde, woensdagmorgen werden twee vrouwen uit Diever tijdens een wandeling in het bos opgeschrikt door een schennispleger.

De vrouwen zagen een vreemde jogger in het bos rennen, die hun aandacht trok door zich te laten vallen. Toen de vrouwen bij de man gingen kijken bleek dat de man zijn geslachtsdeel uit zijn broek had hangen. Het signalement van de man luidt als volgt: man tussen de 25-30 met een wollen muts en hij droeg een donkerbruin trainingsjack, een glanzend kort sportbroekje en een zonnebril met gele glazen.

In het Valtherbos ten hoogte van de Odoornerweg in Emmen is woensdagmiddag een 21 jarige vrouw opgeschrikt door een schennispleger. De vrouw fietst door het bos toen zij een man met zijn broek op zijn enkels zag staan. De man riep haar en toonde zijn geslachtsdelen. Het signalement van deze man luidt als volgt: blanke man, kaal of korte stekels, +/- 1.80 lang, tussen de 40 en 60 jaar en droeg een beige korte broek en een grijs T-shirt. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):