woensdag, 16. juli 2008 - 19:12

Scooter-rijder bekogeld

Dordrecht

Een 17-jarige jongen uit Dordrecht is in de nacht van dinsdag op woensdag rond half één bekogeld met een onbekend voorwerp. Hij reed met zijn scooter op het fietspad aan de oostzijde van de rondweg N3 komend vanuit de richting van Papendrecht en reed in de richting van de wijk Sterrenburg. Ter hoogte van de Galileilaan zag hij vier personen op het fietspad vóór hem lopen. Toen hij hen wilde inhalen, gooide één van hen het voorwerp naar de jongen.

Hij werd vol in zijn gezicht geraakt, maar behield de macht over het stuur. Verderop kon de jongen veilig stoppen. Daar constateerde hij dat hij een glas uit zijn bril mist. Hij liep blauwe plekken en kneuzingen op en heeft in het ziekenhuis naar zijn letsel laten kijken. De dader zou een donkere huidskleur hebben; andere kenmerken van de dader en van de drie anderen zijn niet bekend. Ook is niet bekend waarmee de jongen bekogeld werd.

De politie is naar aanleiding van de aangifte een onderzoek gestart en wil graag in contact komen met getuigen en met mensen die anderszins informatie hebben die naar de vier personen leidt. Zij kunnen bellen met 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de Surveillancedienst van het district Dordrecht en Zwijndrechtse Waard.
Provincie:
Tag(s):