donderdag, 14. augustus 2008 - 10:35

Seesle komt met cadeaubon voor kunst

Bilthoven

Vanaf 15 augustus introduceert Seesle.nl een unieke cadeaubon voor kunst. Via de website van het bedrijf kunnen kunstenaars hun werk gratis online exposeren. Met meer dan 4000 geregistreerde kunstenaars en 80.000 bezoekers per maand is het Nederlandse Seesle toonaangevend op dit gebied. De Kunstbon is de eerste bon die direct in te leveren is bij alle deelnemende kunstenaars.

"Kunst is iets heel persoonlijks," zegt algemeen directeur Pieter van Os. "Het is daarom niet eenvoudig een kunstwerk voor een ander te kopen. Met de Seesle Kunstbon heeft de schenker nu de mogelijkheid een origineel cadeau te geven, dat de ontvanger helemaal naar eigen smaak kan invullen."

Op de site staan meer dan 20.000 kunstwerken die in prijs sterk uiteenlopen. Het maakt ook niet uit welk soort kunst je zoekt; "we hebben van alles wel wat, van schilderijen en sculpturen tot fotografie, van 25 tot 50.000 Euro."

De kunstbon onderscheidt zich door de zeer grote keuze aan kunstwerken en de directe inwisselbaarheid bij duizenden kunstenaars. Van Os: "Het is voor het eerst dat kunstenaars een cadeaubon zelf in het eigen atelier via internet kunnen verzilveren".

De waarde van de kunstbon loopt van 25 tot 250 Euro. De bon kan na aankoop direct geprint worden. Iets traditioneler kan ook; de bonnen zijn tegen een kleine meerprijs leverbaar in een luxe geschenkverpakking.
Categorie:
Tag(s):