maandag, 17. november 2008 - 19:58

Sinterklaas vergelijkt en koopt online

Amsterdam

Consumenten die gruwen van lange wachtrijen voor de kassa, aanbiedingen die snel zijn uitverkocht of die niet stad en land willen aflopen om prijzen van speelgoed te vergelijken, kunnen vanaf nu terecht op de website www.nieuwspeelgoed.nl. Internetbedrijf Onlinoo heeft op de website het totale aanbod van speelgoed van webwinkels bijeengebracht en alle prijzen vergeleken.

Consumenten kunnen daardoor vanachter hun computer zoeken, kiezen en kopen. Dat scheelt Sinterklaas en straks de Kerstman veel tijd en irritatie.

Behalve speelgoed, houten speelgoed en buiten speelgoed, heeft de website games, boeken, films en muziek verzameld. De getoonde prijzen zijn inclusief verzendkosten en de levertijd staat aangegeven. In Nederland wordt inmiddels 10 procent van alle aankopen via internet gedaan. De omzet van webwinkels steeg vorig jaar van 2,8 naar 3,9 miljard euro en de gemiddelde uitgaven van consument steeg met 20 procent tot 531 euro, zo toonde onderzoek van Blauw Research in opdracht van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie aan.
Categorie:
Tag(s):