zondag, 27. januari 2008 - 20:43

Slachtoffer verkeersongeval Veen overleden

De 74-jarige vrouw uit Veen die op donderdagmorgen 17 januari jl. omstreeks 08.15 uur zwaar gewond raakte bij een verkeersongeval op de Nieuwstraat in Veen is zaterdagavond overleden in een ziekenhuis in Breda.

Donderdagmorgen 17 januari jl. kwam omstreeks 08.15 uur een melding van een ernstig verkeersongeval op de Nieuwstraat in Veen. Een auto bestuurd door een 25-jarige man uit Veen reed met zijn auto over de Nieuwstraat in de richting van de Schmitzstraat. Uit tegengestelde richting liep over het trottoir een 74-jarige vrouw. Door onbekende oorzaak kwam de automobilist in aanrijding met de voetganger die daardoor zwaar gewond raakte.

Mogelijk dat het slachtoffer aan de rand van het trottoir of tegen de stoep heeft gelopen vanwege de containers die buiten stonden. Het slachtoffer, dat onder andere twee gebroken nekwervels en acht gebroken ribben had, werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht. Daar is ze gisterenavond omstreeks 21.00 uur aan haar verwondingen overleden. De politie is nog doende met het onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
Provincie:
Tag(s):