maandag, 11. augustus 2008 - 13:28

Snelkraak bij modezaak

Holten

Maandagmorgen vond bij een modezaak in Holten een snelkraak plaats. Een behoorlijke hoeveelheid duurdere merkkleding is ontvreemd. Dit heeft de politie maandag 11 augustus bekendgemaakt.

Maandagmorgen 11 augustus werd tegen 02.00 uur gemeld dat er op dat moment werd ingebroken in een modezaak aan de Dorpsstraat in Holten. Terplaatse bleek dat de glazen toegangsdeur van de kledingzaak was vernield en dat uit de winkel een behoorlijke hoeveelheid met name duurdere merkkleding was ontvreemd.

Hoeveel exact is nog niet bekend en zal in de loop van de komende dagen moeten worden geïnventariseerd. Door getuigen is gezien dat er meerdere personen bij betrokken waren met een donker gekleurde stationwagon, die waarschijnlijk voor het vervoer is gebruikt.

De politie vraagt getuigen die mogelijk iets meer hebben gezien of die weten wie de daders van deze snelkraak zijn contact op te nemen met de politie Twente, afdeling Rijssen – Holten. Te bereiken via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):