vrijdag, 5. september 2008 - 20:35

Sony roept geen notebooks terug

Amsterdam

Sony roept geen notebooks terug, maar biedt consumenten de kans de notebooks uit de TZ serie kosteloos te laten inspecteren. Volgens verschillende berichten heeft Sony vandaag 44 duizend, 73 duizend en volgens andere berichten zelfs 440 duizend Vaio notebooks teruggeroepen. In werkelijkheid heeft Sony wereldwijd geen enkele notebook teruggeroepen.

Door een mogelijk fout in de bedrading kunnen de notebooks oververhit raken. Het gaat om verschillende modellen uit de Vaio TZ-reeks die tussen mei 2007 en juli 2008 over de hele wereld zijn verkocht.

Wereldwijd zijn er verschillende fouten geconstateerd.
In Europa zijn er bij ons tot op heden nog geen gevallen bekend.

Toch heeft Sony wereldwijd besloten de consument die in het bezit is van een notebook uit deze serie, de gelegenheid te geven deze notebook kosteloos te laten inspecteren.

Er is dus geen recall actie, Sony geeft de consument de keuze om deze notebooks te laten inspecteren, ondanks dat het risico tot het optreden van een fout miniem is.

Sony ontkent niet dat er een probleem is en wil graag openheid van zaken geven en daarom is ook besloten tot deze mogelijkheid tot inspectie.
Categorie:
Tag(s):