dinsdag, 22. juli 2008 - 23:46

Sparta wint oefenwedstrijd eenvoudig

Sparta heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Oostkapelle gewonnen met 9-1. Sparta kwam de gehele wedstrijd niet in de problemen en scoorde eenvoudig tegen het team dat uit de 2e klasse komt.

De eerste helft kregen de Rotterdammers twee strafschoppen waarvan de eerste werd gemist. Ook Oostkapelle kreeg een penalty waardoor uiteindelijk de stand bij rust op 6-1 stond.

De tweede helft werd door Sparta gebruikt om veel te wisselen. Foeke Booy wilde al zijn spelers in actie zien en er werd nog driemaal gescoord. Wel waren er veel kansen voor de Rotterdammers, maar de ballen raakten de lat of de paal en de ingevallen keeper van Oostkapelle maakt ook nog een aantal knappe reddingen.

Uiteindelijk bleef het 9-1 waarbij Arne Slot driemaal scoorde, Poepon tweemaal en Promes, Rutjes, Dissels en John allen eenmaal.