donderdag, 24. april 2008 - 19:29

Speciale Moederdagmarkt

Stadskanaal

Ter gelegenheid van moederdag is NOVO kwekerij De Klimop in Stadskanaal eenmalig geopend op zaterdag. Op zaterdag 10 mei wordt er een Moederdagmarkt gehouden. Op de markt is heel veel te vinden waarmee moeder op ‘haar’ dag speciaal verrast kan worden. Voor kinderen is er een springkussen. ,,Ook mogen zij gratis een verrassing voor hun moeder maken’’, vertelt teamcoördinator Bram Hulzebos van De Klimop.

In de kwekerij, die wordt gerund door mensen met een verstandelijke beperking, wordt tijdens de markt een ruim aanbod in kamerplanten en potterie gepresenteerd. Ook is er een ruim aanbod in door de medewerkers zelf gemaakte bloembakken met eigen gekweekte zomerplanten.

Tijdens de Moederdagmarkt zijn er van 12.00 tot 15.00 uur optredens van zang- en entertainmentduo Jan & Marga. Verder is er op de markt een hoek ingericht door het NOVO centrum voor dagbesteding Gandhiplein in Stadskanaal. De medewerkers van dit centrum presenteren er zelfgemaakte producten zoals fakkels, buitenpotten en slingers die op maat worden gemaakt, met eigen teksten.
Provincie:
Tag(s):