woensdag, 17. september 2008 - 16:12

Speciale oproep in onderzoek moord op Venlose vrouw

Venlo

De politie roept de hulp in van het publiek bij het oplossen van het misdrijf waarbij eind augustus een 57-jarige vrouw uit Venlo om het leven is gekomen. De politie komt donderdag 18 september met een speciaal politiebericht op televisie bij Omroep Venlo. Daarnaast verspreidt de politie woensdagavond 17 september bewonersbrieven in de directe omgeving van de Sophiastraat en verder deelt de politie brieven uit op plekken waar veel mensen zijn, zoals winkels.

In het politiebericht laat de politie onder andere een foto zien van het slachtoffer. Daarnaast worden foto's getoond van haar auto en fiets, dat geeft mogelijk extra aanknopingspunten, aldus de politie. Doel is om zoveel mogelijk tips te verzamelen die mogelijk kunnen leiden tot het oplossen van deze zaak.

Het slachtoffer werd zaterdag 30 augustus dood in haar woning aan de Sophiastraat aangetroffen. Ze was met messteken om het leven gebracht. Direct na de vondst werd een grootscheeps onderzoek opgestart. In totaal zijn zo'n 30 rechercheurs op de zaak gezet.
Provincie:
Tag(s):