woensdag, 6. augustus 2008 - 22:37

Spectaculair eind Hartstocht in Hoogeveen

Hoogeveen

Hartstocht in Hoogeveen wordt vrijdag 5 en zaterdag 6 september spectaculair afgesloten met een gratis openluchtbioscoop op Recreatiegebied Schoonhoven. Niet eerder is in Nederland een film in de openlucht boven het water vertoond. Als bezoeker kunt u plaatsnemen op het strand, terwijl de film boven het water voor u wordt afgespeeld. De Koninklijke Landmacht verleent medewerking en plaatst pontons in de zwemvijver van Schoonhoven.

Op vrijdag 5 september kunt u een compilatie zien van alle in het kader van Hartstocht in Hoogeveen uitgevoerde evenementen en activiteiten. Daarna is het tijd voor een topfilm, volgens de organisatie 'een gloednieuwe kaskraker'.

Op zaterdag 6 september staat eerst weer de Hartstocht-compilatie op het programma met daarna 'een prachtige Filmhuisfilm'. Op beide avonden wordt er multimediaal geëxperimenteerd: zo is bijvoorbeeld een deel van de beelden in 3D. Het voorprogramma start op beide avonden om 20.30 uur en de hoofdfilm om 21.15 uur.

Dit evenement vindt plaats met medewerking van het Luxor Theater, het Filmhuis, Hartstocht in Hoogeveen en Aktiviteitencommissie ’t Oekie. Hoogeveen is in 2007-2008 culturele gemeente van Drenthe. Hartstocht in Hoogeveen is het thema.
Provincie:
Tag(s):