woensdag, 18. juni 2008 - 8:37

Speelnatuur; avontuurlijke speelplek in het eco-park

Boxtel

Op dinsdag 24 juni 2008 wordt Speelnatuur(R), de natuurlijke én avontuurlijke speelplek in het eco-park van De Kleine Aarde officieel geopend. Met deze speelplek brengt De Kleine Aarde spelen en natuur bij elkaar en biedt ze inspiratie aan iedereen die betrokken is bij de inrichting van (publieke) speelplaatsen (scholen, architecten, gemeenteambtenaren, speelparken etc.).

Het ontwerp van de speelplek is het resultaat van een workshop eerder dit jaar waarin mensen uit verschillende disciplines samenwerkten. Het resultaat is een fantastische natuurlijke ruimte waar kinderen hun fantasie kunnen uitleven en van alles ontdekken. Een geweldige speelplek, opgebouwd uit boomstammen, touwen, zand en water die volop mogelijkheden biedt om te klimmen, te balanceren, te springen en te verstoppen, vol uitdaging, avontuur en fantasie.

Natuurlijke materialen, heuvels, houten palen, water, zand en keien. Elementen die van alles kunnen zijn, want wij hoeven het niet voor te doen: een kind verzint het zelf, maakt zijn eigen spel. Spelen in je eigen fantasie, zo divers, zo leuk! Weer in contact met de natuur. Het eco-park is geopend op dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur.
Categorie:
Tag(s):