maandag, 15. september 2008 - 18:44

Speeltoestellen aan het Fluitekruid nu al beklad

Kapelle

De speeltoestellen aan het Fluitekruid staan er nog geen twee weken of jongeren, die het lollig vinden om de boel onder te kliederen, hebben het alweer verziekt. Op het grote klimrek waren niet zulke leuke teksten te lezen, er stond zelfs een hakenkruis op getekend!

Zelfs al waren de teksten leuk, het is schandalig dat jongeren zo omgaan met openbaar materiaal, aldus de Gemeente Kapelle.

Bemoedigend is het dan wel dat buurtkinderen verontwaardigd waren over het onderkliederen van "hun" klimrek. Zes kinderen hebben dan ook zeer fanatiek staan poetsen. De teksten zijn inmiddels weer weg.

Gezien het bedrag wat gemoeid is met de inrichting van het speelterrein (ruim € 50.000) is de verontwaardiging bij zowel omwonenden als op het gemeentehuis groot.

Een bewoonster heeft bij de woningen gelegen aan Fluitekruid, Havikskruid en een deel van Duizendblad een briefje in de bus gedaan om de medebewoners te informeren over het onderkliederen van het speelrek.

Omwonenden/passanten die de dader(s) van deze kliederpartij hebben gezien of misschien wel kennen, worden verzocht dit door te geven via meldpunt anoniem 0800-7000 of via de politie 0900-8844. Zo hoopt de gemeente dat de dader(s) bekend worden, zodat zij de schade op hen kan verhalen.
Provincie:
Tag(s):