donderdag, 17. april 2008 - 20:16

Spontane actie voor finalisten ‘Mijn Tent is Top’

Breda

Donderdag 17 april heeft loco-burgemeester Henk Snier het startsein gegeven voor een spontane supportersactie van een groot kruideniersbedrijf. In de 16 Bredase filialen –inclusief de vestigingen in Bavel en Ulvenhout- brengen medewerkers de finale van 'Mijn Tent is Top' bij het winkelend publiek onder de aandacht. Vanzelfsprekend met de suggestie om op restaurant Flinstering in Breda te stemmen, want “Breda is top!�, aldus regio manager Theo Janssen.

Breda doet het in veel opzichten goed. De stad staat in de toeristische toptien, wat een dagje gezellig winkelen betreft. De binnenstad trekt jaarlijks vele bezoekers uit binnen- buitenland. De gemeente Breda is blij met dit initiatief om het winkelend publiek bij de finale van 'Mijn Tent is Top' te betrekken.

Het initiatief van kruidenier staat niet op zich. Er circuleren al talrijke digitale oproepen om op Breda te stemmen. Ook de Kamer van Koophandel in Breda laat weten een dezer dagen nog een extra actie voor Flinstering op gang te brengen.
Provincie:
Tag(s):