zaterdag, 1. november 2008 - 18:01

Spookrijder veroorzaakt grote chaos op snelweg A2

Best

Bij een ongeval op de snelweg A2 ter hoogte van Best is zaterdagmorgen een 82-jarige man uit Vessem gewond geraakt. De man reed met zijn bestelbus de A2 en kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en reed daardoor tegen het verkeer in.

Eén auto kon de bestelbus nog ontwijken, maar kwam daardoor in botsing met de vangrail. De 22-jarige bestuurder van die auto en een 32-jarige passagier, beide uit Eindhoven, bleven ongedeerd. De andere passagier, een 34-jarige vrouw uit die zelfde plaats is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Een paar honderd meter verder kwam de spookrijder frontaal in botsing met een hem tegemoet komende personenauto. Beide inzittenden van die wagen, een 25-jarige man uit Huizen en zijn vrouw (leeftijd onbekend), bleven ongedeerd. Een 19-jarige automobilist uit Boxtel kon de auto voor hem niet meer ontwijken en botste achterop. Ook hij bleef ongedeerd. De chauffeur van het bestelbusje is zwaargewond in het ziekenhuis opgenomen. Zijn toestand is stabiel.
Provincie:
Tag(s):